21/07/23: Standard – Hertha Berlijn

Op vrijdag 21 juli (18u00) speelt Standard op Sclessin tegen Hertha Berlijn.

Er is geen bus naar die match. Abonnees kunnen gratis binnen maar niet op hun eigen aboplaats. Dit is omdat men niet alle vakken in het stadion openzet. Op vertoon van je abonnement kan je wel een gratis ticket krijgen. Zonder abonnement is het 5 euro voor een ticket. De loketten gaan open om 15u00.

Wie wenst kan ook online een ticket kopen via https://ticketing.standard.be/
Dit kan vanaf 13 juli.

Café Edemolen is gesloten van 17 tot 21 juli. Wie zijn abonnement wenst te gebruiken op 21 juli kan dit komen afhalen in Mariakerke op donderdag 20 juli tussen 19u en 21u. Vroeger kan niet want ik ben op reis van 12 tot 19 juli.

Ter info: op zaterdag 22 juli (17u-19u) is er een zitdag in Edemolen voor de afhaling van de abonnementen. Dit is echter de dag na de match tegen Hertha Berlijn.

Let verder ook op de uiterste inschrijfdata voor de uitmatchen. Deze stonden eerst niet op de website maar werden onlangs toegevoegd. Wie meewil naar STVV-Standard moet zich inschrijven ten laatste op 21 juli.