RDF bus naar Standard-Eupen geannuleerd

De RDF-bus naar Standard – Eupen van zaterdag 20/11/2021 is geannuleerd.
Dit wegens massale annulaties van mensen die al ingeschreven waren. Het is niet de keuze van het hart maar helaas wel die van het gezond verstand. We hebben begrip voor mensen die bang zijn voor hun eigen gezondheid en voor die van hun naasten.

We zullen de toestand week na week opvolgen en zodra mogelijk communiceren. Of er verder nog bussen zijn naar Sclessin zal afhangen van het aantal inschrijvingen.

De bus naar AA GENT – STANDARD van zondag 28/11 is nog niet geannuleerd. Dit is immers een heel korte rit. Wie voor deze match ingeschreven is en toch wil annuleren moet dit doen ten laatste nu zondag 21/11. Annuleren kan via het gebruikelijke formulier op deze pagina.
Wie niet annuleert tegen zondag 21/11 kiest ervoor om zeker mee te gaan. De tickets worden dan maandag 22/11 aangekocht.