Vertrekuur bus na thuismatchen

We herinneren even aan de afspraken uit het intern reglement ivm het vertrekuur na een match op Sclessin:

De bus vertrekt voor en na de match in principe op het afgesproken uur. Er wordt op dat uur niet systematisch geteld of iedereen er is. Wij gaan er van uit dat wie er niet is, verkiest niet mee te rijden en dat is zijn goed recht. Wij zijn immers geen schoolbus.
Vertrekuren na de match:
UIT: onmiddellijk na de match.
THUIS: 2u30 na het officiële aftrapuur wordt iedereen terug aan de bus verwacht.
Bvb.:
– match om 14u30, vertrek om 17u00
– match om 18u00, vertrek om 20u30
– match om 20u00, vertrek om 22u30
– match om 20u30, vertrek om 23u00

Het kan altijd zijn dat de bus 5 à 10 minuten langer blijft staan. Dit is dan bvb. omdat we ingesloten staan tussen andere bussen en dus niet weg kunnen of omdat we wachten op iemand die laten weten heeft dat hij er niet kan geraken op het officiële vertrekuur.
Je mag er echter nooit zomaar op rekenen dat de bus wel iets langer zal blijven staan. Als iedereen op het officiële vertrekuur aan de bus is, is dit veruit de aangenaamste situatie voor allen. Mocht dat toch niet lukken, laat dan zeker iets weten.

Ingeval van wedstrijden met verlengingen met al dan niet strafschoppen wordt het vertrekuur uiteraard opgeschoven volgens de duur van deze verlengingen en strafschoppen.